“Dank je. Top hoe jullie van begin af aan te werk gaan. Afspraken maken, de prijs, maar zeker ook op locatie: vriendelijk, vlug en jullie gaan netjes te werk. Nogmaals dank.”

De heer Montee

“Joey en een medewerker waren mooi op de afgesproken tijd aanwezig en na een bakje koffie gingen ze voortvarend te werk. …  Het zag er meteen al mooi uit en na een week gesproeid te hebben volgens meegeleverd sproei advies waren we helemaal tevreden. Nu, 3 weken later, ziet de grasmat eruit als een strak groen tapijt en mooi van kleur. Buren en vrienden roepen erover en we zullen Tip Top Graszoden zeker aanbevelen als iemand nieuw gras nodig heeft.”

Carel en Carola

“Tip Top Graszoden doet zijn naam eer aan. Vanaf het eerste contact, het werk persoonlijk opnemen, de offerte, tot het gazon opleveren.. Tip Top in orde.. Een echte aanrader..”

Theo, Rosmalen

“Zag geen referentiekader, bij deze compliment voor de zeer snelle dienst. Keurig geregeld en netjes gedaan. Ook de contacten verliepen keurig. Onze complimenten en veel gezondheid en succes naar de toekomst gewenst.”

Fam. Vissers, Hedel

“De hele tuin ziet er weer uit als nieuw door de nieuwe grasmat. Heel mooi! Groeit goed.”

M. Bulut, Heesch

“Ons gazon van 250 m² hebben jullie een tijdje terug vervangen. Kan niet anders zeggen dan dat ik het van begin tot eind als zeer goed heb ervaren. Fijn dat jullie  snel schakelen. Duidelijke en vlotte communicatie. En het gazon is een plaatje!”

De Groot, Kerkdriel

“Joey, dankjewel voor het schema. Ben heel tevreden, de mannen zijn harde werkers. Daar mag je trots op zijn. Helaas heb ik geen Facebook, daarom plaats ik op deze manier een review. Heb je bij twee mensen aanbevolen, zij zullen waarschijnlijk wel contact met je opnemen.”

Van Hoof, Huijbergen

“Gras ligt er nu een klein maandje in. Het is super netjes dichtgegroeid en ziet er keurig uit! (Tot jaloezie van de buren, dus die moet ik maar eens doorverwijzen). Bedankt voor het goede werk!”

Franz-Robert

“Het gras ziet er prachtig uit, zowel in de voor-  als achtertuin. Dank voor de snelle actie..”

A. Jorritsma

“De medewerkers van Tip Top Graszoden werken hard en heel nauwkeurig. Het is te zien dat deze mannen ervaring hebben. Ons gazon ligt er superstrak in en is goed aangeslagen. Voor een hele scherpe prijs!”

M. van Leeuwen, Rotterdam

“Tip Top Graszoden heeft in de voortuin en in de achtertuin het oude gazon eruit gehaald en nieuwe graszoden gelegd. Netjes gewerkt, het oude gazon werd afgevoerd en de tuin werd aangeveegd opgeleverd. Ondanks wat bomen die op het gras staan, groeit het gazon overal als kool dankzij de tips die ik van Joey kreeg en toepas.”

Gerard de Both, Enschede

“Tip Top Graszoden doet zijn naam eer aan. Het gras doet het goed: ik kon al na een flinke week maaien. De jongens die bij ons waren, waren heel aardig en behulpzaam. Bij oplevering kreeg ik wat instructies en een boekje met daarin tips hoe ik het gazon het beste kan onderhouden.”

Fam. Zhao, Raalte

“Bedankt. Net gemaaid. Het is zo groen dat het bijna pijn doet aan je ogen.”

T. van de Kamp

“Top Joey, dank je wel. We zijn erg blij met ons groene grasveldje en krijgen veel complimenten op fb.”

Gerdien, Voorst

“Bedankt voor het mooie, groene gazon. Slaat goed aan. Het ziet er weer fris en groen uit. Nu aan mij de taak het zo te houden. Met de tips moet dat lukken!”

Froukje, Berkel en Rodenrijs

“Gezien de grootte van het aan te leggen gazon werd de klus in twee dagen gedaan. Het team was goed voorbereid op de omvang van de werkzaamheden. Alles tot in de puntjes geregeld en niets werd aan het toeval overgelaten. Heel professioneel.”

Fam. Aydin, Den Haag

“Toen ze in de tuin waren, bleek dat er meer werk moest worden verricht. Joey heeft uitgelegd wat er moest gebeuren en daarover hebben we afspraken gemaakt. Heel fijn dat het geen verrassing achteraf is geworden maar dat alles in overleg ging.”

De heer Van der Pol, Turnhout

“Tip Top heeft niet alleen graszoden, maar onze hele tuin aangelegd. Het resultaat is prachtig. We genieten er elke dag van. Je kunt zien dat Joey en zijn team er plezier in hebben.”

Richelle, Eindhoven

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur

Offerte