9,6
178 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
9.6
10

Prachtig werk !

Toffe ervaring met sympathieke en professionele jongens !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk
9

zeer goed

een hele leuke bende van 5 toffe mannen werken goed samen en lachen de hele dag het werk gaat goed vooruit en is perfect ik ga zeker reclame maken voor deze firma een echte aanraderTip Top graszoden is echt Tip Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zaventem
10

Mooi gazon en heldere afspraken

Na de offerte-aanvraag zeer snel een offerte ontvangen , en na accepteren meteen gebeld voor een afspraak. Prima, je weet meteen waar je aan toe bent. De mannen stonden keurig op het afgesproken tijdstip voor de deur, werkten netjes en snel en lieten alles opgeruimd achter. Gazon ziet er nu tiptop uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best
10

Goede service, snel geregeld, vriendelijk en een mooi gazon geleverd!

Tip Top was snel in hun communicatie en levering. Gras ziet er goed uit, vriendelijke en kundige mensen erg blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Behulpzaam en duidelijk

Er werd snel, duidelijk en vriendelijke gecommuniceerd. Alles is volgens afspraak verlopen en er ligt nu een mooi gazon voor een hele eerlijke prijs. Kan deze mannen zeker aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
10

Van begin tot einde een zeer prettige ervaring.

Zoals op de site staat hadden we binnen 24 uur een offerte in de mail. Daarna heel vriendelijk telefonisch en mail contact over wat vragen en het bevestigen van de leverdatum. Volledig conform afspraak stonden de mannen keurig op tijd bij ons om het gras te leggen. Dit hebben ze zeer netjes en kundig gedaan. Vervolgens hebben ze ons duidelijke instructies gegeven hoe we het het beste kunnen onderhouden. Met als gevolg een prachtige groene grasmat in de tuin. Kortom, wij zijn zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlijmen
10

Goed!

Aardige jongens die goed werk afleveren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven
10

Vriendelijke en vlotte service!

Wij hebben gras laten leggen in onze tuin (ongeveer 30m2). Na enkele offertes te hebben opgevraagd kozen we voor Tip Top vanwege de prettige communicatie en nette prijs. Er was ruimte voor overleg vooraf over de te leveren werkzaamheden en wat wij zelf zouden doen. De mannen kwamen op de afgesproken dag en tijd en in een oogwenk hadden we een net groen gazon. Aardige lui en super vlotte service en goede adviezen over het onderhoud van het gras.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda
10

Enthousiast team die duidelijke afspraken en nakomen!

Leuk enthousiaste medewerkers aan de telefoon die erg mededenken met de wensen van de klant. Afspraken komen ze na en met veel plezier is er vanmiddag een klein gazon aangelegd. Mocht het in de toekomst nodig zijn zou ik zonder aarzelen ze weer inschakelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel
8

Mooi groen, egaal gazon

Binnen twee weken een afspraak kunnen plannen voor een nieuw gazon. Wij zijn van Teletubbie landschap naar een mooi egaal gazon gegaan.Grond weer ge√ęgaliseerd en het anker van de droogmolen weer netjes in het midden geplaatst. Helaas duurde het project 1 week langer omdat wij de m2 meters niet goed opgemeten hadden en ze geen extra / reserve matten mee hadden. Nu wachten tot het goed vast groeit en wij er weer op kunnen lopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buurmalsen
8

Helemaal prima

De mannen van Tiptop graszoden hebben snel en vakkundig ons oude gras verwijderd en nieuw gras gelegd en lieten de tuin netjes achter. Heldere beschrijving voor onderhoud ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven
10

Vakmanschap geleverd door TipTop Graszoden!

Gras ziet er weer geweldig uit! De mannen hebben goed werk afgeleverd en ik ben erg tevreden met het resultaat. Tip Top! doet eer aan de naam!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen
9

Zeer goed geholpen

Fijne mensen die ons keurig hebben geholpen. Erg blij met het resultaat, en de manier waarop ze te werk zijn gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulvenhout
10

Net personeel straalt echt kwaliteit uit

Alles netjes geregeld snel een offertePrima communicatie gras mooi gelegd en ik Denk dat we deze zomer kunnen genieten van een Mooie tuin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leersum
10

Perfecte communicatie en uitvoering

Duidelijk en prettig voortraject, uitvoering ook helemaal top. Zeer nette medewerkers die ook erg keurig werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle
10

Prijs kwaliteit helemaal top

Aardige mensen, flexibel, snel, werken netjes en voor een hele concurrerende prijs! Aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
10

Helemaal Tip Top

Ons gazon vakkundig laten vervangen door deze vakmensen. Na het eerste contact konden de werkzaamheden al binnen 2 weken worden uitgevoerd. Er is keurig gewerkt en een mooi resultaat opgeleverd. Wij zijn klaar voor het voorjaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunschoten
10

Een echte aanrader. Levert kwalitet geeft vertrouwen komt zijn afspraken na.

Top bedrijf. Zeer bekwame en vriendelijke medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
9

Top bedrijf dat waarmaakt wat het zegt

Vanaf start tot het daadwerkelijk leggen goed verzorgd. Contacten lopen goed en afspraken zijn duidelijk. Het leggen zelf is gedaan door vakmensen die gestructureerd en netjes werken. Binnen een paar uur van zwarte grond naar mooi gazon met tips voor onderhoud en nazorg tegen een eerlijke prijs. Na het werk wordt alles netjes opgeruimd zodat geen rommel achterblijft. Kortom een bedrijf dat ik zeker aan wil raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- best
10

Perfect geholpen

Fijn contact en goed geholpen. Grasmat ligt er super bij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
10

Klasse bedrijf

Keurig langs geweest om dakterras in te meten en paar weken later het te leggen . Weer was niet helemaal ok en toen vrijdag het benodigde zand er over gestrooidOntzettende leuke en klantgerichte mannen werken er . Aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- alkmaar
8

Uitstekend

Goede prijs en vaak hele snelle reactie op mails en telefoon. Of het allemaal goed aanslaat kunnen we pas dit voorjaar 2021 zeggen. Vooralsnog tevreden over het resultaat. Enigste minpuntje: te weinig graszoden meegenomen, maar na het weekend keurig bijgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Heel net bedrijf , dat afspraak nakomt

Tip Top kwam in de ochtend op de afgesproken om half acht aan de poort. Het vrachtwagentje met aanhanger werd klaar gezet en na een korte kennismaking en uitleg wat er ging gebeuren. Er werd hard, maar nauwkeurig gewerkt. Zo hard, dat de 3 mannen eerder klaar waren dan in mijn planning stond. Er was ge√ęgaliseerd, bemest en gras gelegd. Na afloop instructie gehad over mest en behandeling van de nieuwe grasmat. Binnen de kortste keren kwamen buren de mat bewonderen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen
9

Perfect

Alles goed verlopen, informatie, planning uitvoering, vriendelijkheid. Wij zijn erg tevreden en hebben al verschillende mensen jullie adres doorgegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OudHeusden
10

Werken snel en professioneel

Alles is uitgevoerd zoals op de offerte is aangegeven en alles opgeruimd. We zijn uitermate tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loon op Zand
178 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur